Protectia datelor personale

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE:

CONFORM CERINTELOR LEGII NR. 677/2001 PENTRU PROTECTIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI LIBERA CIRCULATIE A ACESTOR DATE, MODIFICATA SI COMPLETATĂ SI ALE LEGII NR. 506/2004 PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI PROTECTIA VIETII PRIVATE IN SECTORUL COMUNICATIILOR ELECTRONICE, SITE-UL www.baloanesiheliu.ro, ARE OBLIGAŢIA DE A ADMINISTRA IN CONDITII DE SIGURANTA SI NUMAI PENTRU SCOPURILE SPECIFICATE, DATELE PERSONALE PE CARE NI LE FURNIZEZI DESPRE TINE, UN MEMBRU AL FAMILIEI TALE ORI O ALTA PERSOANA.

CEREREA DE NOTIFICARE DEPUSA LA AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE: COMERCIAL, MARKETING SI PUBLICITATE

NU ESTI OBLIGAT(A) SA FURNIZEZI DATELE, ACESTEA FIIND NECESARE PENTRU PRELUCRAREA COMENZILOR PLASATE PE SHOPUL www.baloanesiheliu.ro. REFUZUL TAU DETERMINA ANULAREA CONTULUI CREAT DE TINE IN MAGAZINUL ONLINE www.baloanesiheliu.ro SI IMPLICIT ANULAREA COMENZII UNDE VOR FI PREZENTE DATELE TALE PERSONALE (INCLUSIV COMENZIILE EXPRESS CARE NU NECESITA CREAREA UNUI CONT).

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

INFORMATIILE INREGISTRATE SUNT DESTINATE UTILIZARII DE CATRE OPERATOR SI SUNT COMUNICATE NUMAI URMATORILOR DESTINATARI: CURIERULUI (NECESAR PENTRU A PUTEA EXPEDIA COMANDA).

DREPTUL DE ACCES SI DE INTERVENTIE

CONFORM LEGII NR. 677/2001, BENEFICIEZI DE DREPTUL DE ACCES, DE INTERVENTIE ASUPRA DATELOR, DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNEI DECIZII INDIVIDUALE SI DREPTUL DE A TE ADRESA JUSTITIEI. TOTODATA, AI DREPTUL SA TE OPUI PRELUCRARII DATELOR PERSONALE CARE TE PRIVESC SI SA SOLICITI STERGEREA DATELOR. PENTRU EXERCITAREA ACESTOR DREPTURI, TE POTI ADRESA CU O CERERE SCRISA, DATA SI SEMNATA LA ADRESA DE EMAIL CONTACT@BALOANESIHELIU.RO SAU LA NUMARUL DE TELEFON  IN INTERVALUL ORAR 09:00 - 18:00 DE LUNI PANA VINERI. DACA UNELE DIN DATELE DESPRE TINE SUNT INCORECTE, TE RUGAM SA NE INFORMEZI CAT MAI CURAND POSIBIL LA ADRESA DE EMAIL CONTACT@BALOANESIHELIU.RO

SUBCATEGORIE EVENIMENTE (ANIVERSARI , ZILE DE NASTERE,ETC)